La Junta Fallera de Sagunt estrena nou disseny de la seua pàgina web amb major informació

La comissió El Mocador és la primera que llança un canal de televisió en internet

Un moment de la presentació del nou disseny de la pàgina web, ahir tarde. La Junta Fallera de Sagunt va presentar ahir tarde la nova cara de la seua pàgina web. Es tracta d'un disseny innovador que ha corregut a càrrec de l'agència de comunicació creativa La caixa dels trons.

Amb aquesta nova estructura del lloc web, que a partir d'ara conta amb major informació, "hem aconseguit solucionar una manca, la necessitat de l'internauta d'obtenir informació", ha destacat el responsable d'aquesta pàgina web, Hugo Morte.

Amb tons blaus, grisos i taronges, aquest lloc web s'ha convertit en una eina "molt clara, moderna, senzilla i instructiva", ha afirmat un dels dissenyadors, Miquel Platero.

Música fallera, històrics de les falleres majors i infantils del Camp de Morvedre, i els diferents premis aconseguits per tots els monuments, grans i menuts, entre altres temes, són els continguts presents en aquesta web.

Sorpreses
A part d'açò, els autors d'aquest treball han volgut sorprendre als membres de la Junta i per a això han inclòs en la pàgina el cridat botó faller, "es tracta d'un botó que, quan ho cliques, pots escoltar una mascletà", ha comentat Platero.

Aquesta nova imatge arriba a la Junta després d'haver realitzat diversos estudis d'aquest tipus de pàgines. "Arribem a la conclusió que les relacionades amb les festes falleres es quedaven un poc desfasades i per això ens vam posar a treballar, a petició de la Junta Fallera", ha matisat Platero.

Per altra banda, la Falla Penya el Mocador de Sagunt ha creat un canal de televisió dins de la plataforma gratuïta Youtube.com. D'aquesta manera es converteix en la primera comissió del Camp de Morvedre que té una televisió a través d'internet, segons ha afirmat el membre d'aquesta associació cultural, Albert Llueca.

El motiu pel qual s'han decidit a dur a avant un projecte com aquest ha estat que "estem innovant en el llibret de la falla, amb el qual enguany anem a regalar un DVD a tots els abonats i hem pensat seguir amb les innovacions a través d'aquest canal de televisió", ha explicat Llueca.

Els fallers introduiran en aquesta televisió el DVD sobre la fàbrica de AHM, que enguany compleix 25 anys de la signatura del decret de tancament de la mateixa. Aquest documental ha estat elaborat per l'Associació El Fornás de Port. Es tracta d'un grup de joves que defensa el valencianisme cívic.

El material per a elaborar aquest documental ha estat cinc hores d'enregistraments de programes de l'època en la qual moltes persones van haver de deixar de treballar en la factoria, preses de diferents canals de televisió, ha explicat el membre d'aquesta associació, Carles López.



"Encara que es tracta d'uns videos musicats, que no arrepleguen testimoniatges, les imatges són molt impactants", ha assenyalat López.

Aquest DVD històric no és l'única cosa que els visitants van a poder veure en aquesta televisió virtual, ja que els membres d'aquesta falla també van a penjar diversos vídeos relacionats amb els actes de la setmana fallera.

Qualsevol persona que estiga interessada, pot accedir a veure els diferents programes d'aquest canal a través del següent enllaç http://és.youtube.com/ElMocador.


Text publicat a LAS PROVINCIAS per Amparo Santaúrsula, imatge de Paco Bono
Amb la tecnologia de Blogger.