L'A. C. FALLA EL MOCADOR PRESENTA LA SEU WEB FOC`(WEB COM A CLOENDA DE LA SETMANA CULTURAL

La Falla el Mocador conclou els 11 actes que composaven la seua setmana cultural en la presentació de la seua plana web, la qual vol ser "una finestra al món, ja que pensem que el nostre treball no s'ha de quedar en casa nostra sino difondre per tot arreu els temes que a nosaltres, com assocacio cultrual del Camp de Morvedre ens interessen". Per a aquest motiu demà dimarts 14 de novembre es farà la presentació formal de la web amb la direcció http://fallaelmocador.campdemorvedre.org, una web, segons els creadors "que vol ser referent en la comarca, i així ser un espill de la seua actual setmana cultural", la qual l'han qualificat en molt positiva per la bona acollida de la gent i la participació que ha tingut.

En la presentació hi haura una xerrada feta per Antonio Gimenez, de l'empresa ENCAMINA SL, el qual parlarà sobre l'efecte mediàtic que ha tingut internet en tot el món cultural, associatiu i comunicatiu. Des de la falla el Mocador expliquen que "el contingut que per ara té la plana web es molt bàsic, hi han 3 grans apartats, multimedia on hi han descarregues d'imatges, de música, de l'himne de la falla i de videos", un altra part important es la part de falla, on trobem els apartats típics història, saluda del president...
Innovació

Com a part innovadora de la plana web es contempla l'apartat de cultura, en la qual es pot vore en deteniment, amb descarregues en PDF, els llibrets que hem realitzat, també el món dels blogs entren a frmar part de la web FOC `( WEB incloent un blog faller. PErò una de les coses que més es destaquen des de l'Associació Cultural Falla El mocador serà la disponibilitat "per a tot el món dels texts del llibret en les dos llengües oficials de la nostra comunitat autonoma, per així fomentar la participació dels nou vinguts i involucrar-los en la nostra festa per excel·lència".
També, volen donar les gràcies a la plataforma cívica campdemorvedre.org per cedir-lis gratuïtament un domini per allojar la seua plana web.
Amb la tecnologia de Blogger.