LA WEB JA TÉ 1000 EN EL SEU PRIMER MES I MIG DE VIDA

Hugo Morte i Lorente, responsable de continguts de la Falla el Mocador, ens parla de la presència en internet de la pàgina web de la organització A.C. Falla Penya El Mocador.



- fallaelmocador.campdemorvedre.org ja té 1 mes com reaccionen després d'aquest curt periode de temps?

- Molt bé. Ha tingut una gran acollida. En el primer méshem tingut més de 1000 visites, cosa que per a una falla tan menuda es molt important ja que sabem, segons les estadístiques, que persones de França,Italia i Méxic, junt a ala gran majoria espanyola s'han interessat per le nostre projecte FOC `( WEB que es com es diu el nostre portal d'informació a la xarxa de xarxes..

- Com ha surgit aquest portal?

- Per a brindar a las persones que estan fora de Sagunt, València i tot el territori espanyol l'oportunitat de gaudir de les falles en el més ample senti de festa, cultura i tradició, així com per a servir de referent dins de les falles saguntines i aportar un granet d'innovavió a la festa valenciana per excel·lència.

- Què podem trobar en la pàgina?

- Tenim apartats fixes, com son els relacionats en la falla, la fallera major, la hsitòria de la falla, ja més de 25 anys, enllaços d'interés, com ciberfallas.com, festes.org, webs relacionades amb la comarca com campdemorvedre.org, el qual ens cedix gratuitament el domini, juntafalleradesagunt.com, etc. També podem trobar gran aprt de totes les activitats culturals que realitzem en la falla penya el mocador, i com no també el llibret de la falla, on a partir d'aquest any es col·locarà unicament en la web en castellà per a que la gent de fora i nou-vinguts tinguen la possibilitat de contemplar el nostre llibret i així poder obrir a més gent, i contribuir a que la festa fallera siga coneguda nacional i internacionalment.

- També té informació actual...

- Efectivament. Per exemple, he enxegat un GABINET DE PREMSA propi de la Falla per a poder contarles nostres histories, hem tingut presència, tant en articles d'opinió com en noticies en tots els mitjans de comunicació de la comarca. Estem molt orgullossos de poder contar les nostres coses i que els mitjans tinguen la deferencia de tractarnos tant bé com ens han tractat.

- Es tracta d'una pàgina molt completa...

- Creguem que si, encara que molt humild, els inicis sempre son humilds encara que volem que siga un referent cultural i social.
Amb la tecnologia de Blogger.