Presentació web Junta Fallera de Sagunt

La junta fallera de sagunt comptarà amb un suport d'excepció en el seu camí cap a la consecució de la declaració turística per a les festes falleres de Camp de Morvedre, al comptar amb el suport del conseller de Territori i Vivenda de la Generalitat Valenciana, Esteban González Pons.


El conseller presidirà dimecres que ve 28 de Juny l'acte “Una junta fallera cap al segle XXI”, en el que es presentarà la nova pàgina web de la junta, creada exclusivament per a la promoció de les festes falleres de la localitat. A esta iniciativa s'unix també la creació d'un DVD promocional. Segons ha explicat el president de la junta, Enrique Noverques, “estos dos instruments sorgixen en el context del projecte que ens hem marcat, ambiciós on els hi haja, d'aconseguir la declaració turística per a les festes falleres de la comarca de Camp de Morvedre”.


La programació de l'acte inclourà també la inauguració de l'exposició fotogràfica titulada “Segle XX-Segle XXI”, en la que es podran veure les imatges més representatives de la història de les festes falleres en la comarca del Camp de Morvedre. Durant l'acte es realitzarà també la projecció d'un vídeo demostratiu de 13 minuts sobre el contingut del DVD i a continuació es realitzarà una demostració de les possibilitats del nou casal d'internet www.fallesdesagunt.com, en el que encara s'estan ultimant els últims detalls.

A este acte s'unix hui l'inici de la programació esportiva de l'exercici faller per al 2007, en el que s'enfronten les distintes comissions de la comarca. Un total de vint comissions intentaran classificar-se per a la segona fase del diumenge.

extret de: www.juntacentraldesagunt.com
Amb la tecnologia de Blogger.