Salutació del President

Avui comença una nova etapa per a aquesta falla, una falla avocada dia a dia al canvi constant de la nostra societat, i al canvi intern, hem passat en uns anys de ser sols una falla a ser una associació cultural, i sí, culturalment activa, nosaltres definiriem el nostre canvi com l'esdevenir observat en el món, el nostre món, és a dir, el fet que una cosa pot arribar a ser altra.

Dins de la nostra humiltat com a assocació cultural xicoteta, volem deixar patent que aquest canvi no es ha afectat com a persones. Continuem siguent les mateixes persones que ahir amb un esperit d'equip, de col·laboració i com no de compartir, ja tant el nostre entusisme, la nostra inicitiva i la nostra credibilitat les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, perqué aquesta finestra ens ho permet, tindre eixe contacte directe amb els veïns de la nostra comarca, perqué no ho oblideu el Mocador es una qüestió comarcal!!

El nostre canvi es demostra en el nostre barri, que es on El Mocador ha de ser el referent, i per aixó té obert el seu Centre Cultural, o també anomenat Casal, a tot el veïnat que vullga gaudir del seu projecte, projecte necessàri per a mantindre viva la cultura i memòria col·lectiva de tota una ciutat, de tot un poble el valencià.

Estem orgullosos de ser com som, perqué tenim clar que no som ni millors ni pitjors, simplement som, i si més no, som positius. I jo com a president, i membre de la falla, tinc la responsabilitat d'encapcelar un projecte tant ambicios en el que el fracàs no te enlloc, perque estem segurs que no defraudarem i que actuant conseguirem fer de la Falla Penya El Mocador referent associatiu de la comarca del Camp de Morvedre.

Des d'ací m'acomiade i convide a que tots estem presents en el nostre canvi,
ben cordialment,

Jesús ValenzuelaPresident de l'A.C. Falla Penya El Mocador
Amb la tecnologia de Blogger.