El Mocador, segona plantà!

Segons conta Rosi Benet responsable de l'activitat "El Mocador, segona plantà!", "la sostenibilitat afecta a tots els nivells organitzatius, des del barri fins al planeta sencer. És sovint una qüestió controvertida."

Des de la falla El Mocador pensen que les falles han d'evolucionar cada volta més a realitzar activitats sostenibles "a poder construir una festa fallera més sotenible, no tan sols la sostenibilitat ecològica sino així com la Sostenibilitat econòmica i financera i la institucional".
L'evolució de la festa ha acabat transformant les Falles en una gran bacanal: producció de fins a 10.000 tones de residus, malbaratament lumínic abans si més no de començar, contaminació acústica incessant, comportaments desaforats o emissió de gasos a l'atmosfera.

Per totes aquestes circumstàncies la Falla El Mocador ha vullgut començar la seua activitat fallera d'aquest exercici plantant arbres en un dels pulmons verds més importants de la Ciutat de Sagunt, en la muntanya de Sant Cristòfool.

"Creguem en la necessitat d'estar pendent del medi ambient, pendent de tot el que ens envolta", i es per això que des de la falla proposen la creació d'un premi "a al falla més ecologica, la falla que menys contamine al cremar-se, ja que des de fa algun temps els materials que es gasten poden produir eixe tipus de problema el medi ambient". La jornada de "reforestació" va estar marcada per la involucració dels infants en aquesta activitat així com la gent ja més major de la comissió del Mocador al Camp de Morvedre.
Amb la tecnologia de Blogger.