Falles de Sagunt, participen en una xerrada sobre falles a València capital

Albert Llueca, creador de la Xarxa Social Falles de Sagunt (http://falles.campdemorvedre.org), participarà en el primer debat organitzat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. El primer debat tractarà sobre la influència de les xarxes falleres d’Internet (blogs, fòrums, webs, etc.) sobre la festa, i tindrà lloc el proper dia 5 de juny a les vuit de la vesprada en el casal de la comissió.

Des de la Falla El Mocador destaquen el reconeixement a les idees surgides en Falles de Sagunt ja que sols uns pocs han sigut els convidats a aquest acte ja que en aquesta xerrada intervindran persones expertes com ara les contertulians a Ferran Martínez (faller de Cronista V. Beguer Esteve de Torrent i redactor del blog El delincuente fallero), Gabriel Aranaz (delegat de mitjans de comunicació de Junta Central Fallera), Carles Andreu Fernández (webmaster i redactor d’este Distrito Fallas), el propi Albert Llueca (faller de “El Mocador” de Sagunt i responsable de la xarxa social Falles de Sagunt) i Juan José Puchol (faller de Santa Maria Micaela i webmaster de http://www.santamariamicaela.com/). Entre tots s’intentaràn fer un col·loqui que siga enriquidor i que destaque la importància de les noves tendències d’Internet (el Web 2.0, o en altres paraules, la xarxa orientada a les relacions socials) en les Falles.

Presentació de Falles de Sagunt, i ara que?
Aquesta xerrada donarà lloc a la presentació al cap i casal de la Xarxa Social creada per la Falla El Mocador, en el seu webmaster al cap davant, la qual destaca per les visites rebudes durant els dos mesos de vida que té, "quasi 70000 pàgines vistes hem tingut durant els dos mesos que esta en marxa la inicitiva", també cal destacar que ja son més de 150 usuaris els enrregistrats en la Xarxa Social, quasi un 4% dels fallers (contant majors i infantils). Una part important i que s'està desenvolupant correctament son els fòrums de discussió. En aquest fòrums es pot debatir sobre temes molt importants com son: ACTES FALLERS, ACTIVITATS CULTURALS!, INDUMENTARIA, FALLES i MUSICA, FALLES: MONUMENT I CRÍTICA. Aquests 5 fòrums creixen baix d'una categoria general CIBER-CONGRÉS FALLER on es vol aconseguir una participació massiva dels membres i poder traure conclusions positives "i que gran seria poder elevar-ho a la Junta Fallera de Sagunt les inquietuts i propostes dels membres de la nostra xarxa" comenta Hugo Morte, responsable de continguts de la pàgina web de la Falla El Mocador, el qual també comenta "la importància de la xarxa ja no només amb el nombre de membres sino de la gent 'important' que està registrada i colaborant en nosaltres". Per això des de la Falla El Mocador ens conviden a aquesta finestra al món dels Fallers i Falleres de FALLES DE SAGUNT
Amb la tecnologia de Blogger.