La gravació de Música y Fallas de la conferencia sobre "Les Xarxes Falleres" a Santa María Micaela - Martí-L'Humà

Gràcies als nostres amics de http://www.musicayfallas.com/, podem oferir-vos l'audio de la conferencia on la Falla El Mocador es representació de Falles de Sagunt, va anar a presentar la seua inicitiva innovadora de la xarxa social Falles de Sagunt, i ara que? junt a totes les activitats que realitzen en la xarxa de xarxes, internet.

El responsable de la web del Mocador que es al mateix temps el responsable de la web de Junta Fallera de Sagunt, va destacar la importancia de la xarxa per a poder comunicar-se 7/24 365 dies a tots els fallers de la nostra comarca i del públic en general.

Vos deixem en el mp3 per a que pugau escoltar-ho tranquilament i saber l'opinió de fallas.com, ciberfallas.com, distritofallas.com, eldelincuentefallero.blogspot.com, i els membres de la web de santamariamicaela.com

audio-redes-falleras3.mp3 - musicayfallas

Podeu vore més informació a la web oficial de CACAU i TRAMUSOS, http://www.santamariamicaela.com/blog/audio-cacau-i-tramussos-redes-falleras

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Un detalle, este audio lo grabamos la falla Santa María Micaela, el de Musica y Fallas debe ser de bastante mejor calidad y estamos tratando de conseguirlo para tener una copia de buena calidad.

Un saludo amigos.

Falla Penya ha dit...

Ei! pues creiamos que era el de Música y Fallas! a ver si lo conseguimos... aunque este no tiene nada que envidiar!

gracias por invitarnos a vuestra semana cultural!

Amb la tecnologia de Blogger.