El Mocador homenatjarà al cronista i escriptor Emili Llueca

Una xerrada i una exposició seran les activitats que realitzara la Falla Penya El Mocador per a aquesta Setmana Cultural. El proper dijous 4 de desembre es celebra la Setmana Cultural de la Falla El Mocador per a 2008, en que es prepara un homenatge al difunt Emili Llueca.

L'homenatge contarà amb una exposició al Casal i una taula redona, amb representants de les Falles de La Palmera, Eduardo Merello, El Mocador, on Emili Llueca era assidu col•laborador, així com part de la seua familia i representants de l'Ateneo El Puerto i de l'Associació de Cronistes del Regne de Valencia.

"Cal destacar que Emili Llueca ens ha ajudat desinteressadament durant molts anys a aquesta xicoteta falla" deien els organitzador de l'acte. Els quals també volen destacar el legat "cultural que ha deixat i les sinergies creades amb el món faller d'Emili" La taula redona, diuen des de l'organització, "no volem que tracte sols de la vessant de historiador i cronista, si no que tracte de l'Emili com a persona, l'Emili com a company, l'Emili com a iniciador d'activitats i com a impulsor".

Exposició de reconeixement
L'Exposició que contarà amb material de l'Arxiu Llueca-Juesas, així com totes les col•laboracions d'Emili amb la falla El Mocador així com una selecció de la seua obra. L'Exposició es podrà vore al casal del Mocador durant eixe cap de setmana.
Amb la tecnologia de Blogger.