La Falla El Mocador guanya el primer premi al llibret otorgat per la Generalitat Valenciana 2010



Hugo Morte: "Rebre aquest guardó es un orgull, com a faller de la Falla El Mocador, membre de Junta Fallera de Sagunt i com a saguntí, per la importància que té per a la nostra ciutat i a la nostra festa fallera i per el bon treball que durant aquests anys hem fet, en equip, per a poder crear cultura des de la nostra falla"


L'Associació Cultural Falla El Mocador ha rebut la noticia de que el seu Llibret "Llegendes i Tradicions del Camp de Morvedre" era guardonat amb el primer premi dels llibrets que otroga la Generalitat Valenciana per l'Ús i Promoció del Valencià. Aquest guardó s'uneix als altres guardons que la Falla El Mocador ja ha guanyat en aquest concurs de caràcter autonómic en els darrers anys tancant així un cicle, on la falla ha demostrat que amb esforç "es pot crear una marca basada en la qualitat i l'excelència".


Aquest projecte no ha sigut "un pensat i fet" comenta Albert Llueca, responsable de la part literaria del llibret, "si no que es el final d'un projecte cultural que durant l'any s'ha treballat en la Falla i en tots els seus actes, com diu la cita llatina del començament del mateix Nulla Die Sine Linea, cap dia sense una linea".


Cal destacar que la Falla El Mocador, aquest any conta en el seu llibret amb col·laboracions molt importants i fan un recorregut per les Llegendes, tradicions i constums de la nostra comarca. Aquest any també El Mocador està d'enhorabona ja que ha sigut la primera edició del seu premi dedicat al millor article publicat en un llibret en la Comunitat Valenciana.


Els membres del Mocador volen dedicar aquest premi al que per a ells va ser un referent, que no es altre que Emili Llueca que va faltar fa un any però, tot i això, també ha col·laborat enguany en el llibret de la Falla. També volien dedicar el premi a una persona que va començar el projecte cultural fa uns anys i que representa l'esperit de superació, integració i estimar la festa fallera com es Paco Ponxo, en ell, vol la falla fer un homenatge a eixa gent que s'impliquen per a fer de Falles de Sagunt un referent.


Per vore el llibret: http://www.slideshare.net/albertllueca/falla-el-mocador-llibret-2010

Amb la tecnologia de Blogger.