El "llibret" del Mocador

La sala d'exposicions de la Glorieta (Fundació Bancaixa), acollirà el pròxim dijous, primer de març, la presentació pública del "llibret" de la A. C. Falla El Mocador per a l'exercici del 2007, esdeveniment cultural de primer orde on els calga, que serà presidit per la secretària autonòmica de Cultura i Política Lingüística Concepció Gómez Ocaña. Este "llibret", de 260 pàgines, més de cent d'elles a tot color, amb format DIN A-4, ha sigut coordinat per eixos grans fallers que són Rosa Carot Sanchis i Hugo Morte Lorente se presenta, com cada any, a la convocatòria dels distints premis literaris i fallers tant de la ciutat com de la capital provincial. En este llibre, amb tots els honors, han col•laborat una extensa nòmina d'escriptors, poetes, cronistes, historiadors, periodistes, dibuixants, dissenyadors gràfics, informàtics, etc. aconseguint amb la seua aportació que esta obra abast un alt valor documental i literari a tots els nivels, sense cap dubte creditor dels millors premis i distincions.

En aquesta ocasió els jurats tenen davant de si una obra, mereixedora dels millors premis, que els farà pensar. Esperem esdeveniments desitjant no tindre que prendre la ploma, millor dit l'ordinador, per a denunciar sospitades irregularitats.

Però no sols es presenta este voluminós, valuós i bonic llibre digne de figurar en les biblioteques que s'estimen, se celebra també el vint-i-cinc aniversari del premi al millor "llibret" atorgat per l'Ajuntament de València a la Comissió de la Falla El Mocador. El seu autor era, com no podia ser d'una altra manera, Josep Martínez Rondán, o millor, Josep de Morvedre, com a ell li agrada que li diguen. Era 1982. Nazari Alepuz Herrero, de grat record, era el seu president i Maribel Soriano Conde, la seua muller, la fallera major de la comissió, sense oblidar-nos de la fallera major infantil que va ser, en aquell exercici, Ana Isabel Polo.

Emili Llueca i Úbeda Cronista i Periodista
Amb la tecnologia de Blogger.