Gràcies per fer-nos somiar!

El passat divendres ens alçàvem com sempre a complir les nostres tasques habituals, de repent varem rebre una crida, sí, l’alegria ens va invadir el cos, ens havien concedit el cinquè premi d’ús i promoció del valencià, concedit per la Conselleria de Cultura de la Generalitat, al nostre llibret.



El primer que ens va vindre al cap van ser els nostres col·laboradors, Emili Llueca, Albert Llueca, Mossen Josep Martinez, Natxo Corresa, Veva Martinez, Antonio Cosín, Josep Miquel Martinez, Rosa Benet, Elena Uriel, Mónica Navarro, Ana Belen Pastor, Art al Quadrat, Reme Hervás, el nostre dissenyador Miquel Platero, el nostre artista faller David Marco, els nostres músics els Germans Caballer, i tots els que fan del MOCADOR un punt de encontre, un punt de trobada. A tots ells sols ens resta dir-los GRÀCIES PER FER-NOS SOMIAR! Vosaltres sou els verdaders impulsors d’aquest llibret i els que verdaderament heu aconseguit aquest premi, la nostra falla, únicament ha sigut el vehicle per a que poguéreu publicar, escriure, contar les vostres inquietuds respecte al nostre poble i a la nostra comarca, de nou GRÀCIES!

També volíem dedicar aquest cinquè premi a quants l’historia els ha fet part de la nostra memòria, ens venen molts noms al cap, ells des d'on estan sabran apreciar aquesta dedicatòria, i de segur, ens estarien encoratjant per a que continuarem en el mateix camí, el de seguir amb pas fer i convençut en un projecte, ja no anual, sinó de més de 4 anys, que vol ser referent, a ells GRÀCIES!

També un agraïment molt especial als mitjans de comunicació comarcals, els quals, ens heu tret en els vostres periòdics, televisions, ràdios i sempre ens hem sentit volguts i com en casa quan parlàvem o ens comunicàvem amb vosaltres per mail, i que sense vosaltres no haguera sigut possible estendre el nostre projecte en la societat de Morvedre. GRÀCIES DE TOT COR!

Des d’ací també ens agradaria recordar unes paraules d'Itaca, una cançó de Lluís Llach, "Quan surts per fer el viatge cap a Itaca, has de pregar que el camí siga llarg, ple d’aventures, ple de coneixences", per a recórrer aquest camí no hem estat sols, sempre hem estat acompanyat de grans entitats com es la Fundació Bancaixa-Sagunt, als quals els agraïm tot el que de forma desinteressada han fet per nosaltres. També, del mateix mode, donar-li les gràcies a Concepció Gómez, Secretaria Autonòmica de Cultura i Promoció Lingüística, per tindre de bo visitar la nostra humil falla i presentar el nostre llibret. GRÀCIES! i sobretot GRÀCIES PER FER-NOS SOMIAR!

I com no, deixar ben clar que aquest premi no es únicament de la comissió de la falla el Mocador, sinó un premi col·lectiu de totes les falles de la Junta Fallera de Sagunt, a la qual també volem agrair-li la seua comprensió, el seu sentiment de festa, el seu sentiment de poble, i desprès d’un GRÀCIES dir en veu molt alta, i sense tapar-se, JUNTA SOM TOTS!!! A tots ells GRÀCIES!

I felicitar també, a la Falla Santa Anna pel seu 37 premi en el mateix concurs, ja que d’aquesta manera fem encara més gran l’ombra de les Falles de Sagunt, donant-li una projecció autonòmica envejable de qualsevol Junta Fallera, a ells, per el seu treball també volem donar-los les GRÀCIES PER FER-NOS SOMIAR!! Fer-nos somiar en una declaració de Festes d’interès Turístic per a les nostres festes falleres.

I per finalitzar donar les GRÀCIES als que mai confiaren en nosaltres, als que mai entengueren el nostre projecte lingüístic i cultural, a ells també GRÀCIES!, ens han fet més forts, ens han fet sentir que ho estàvem fent bé... "ladran luego cabalgamos Sancho"

A TOTS, GRÀCIES PER FER-NOS SOMIAR! - LA COMISSIÓ
Amb la tecnologia de Blogger.